|
|||
Bitter APERITIV |
|||
Folosind rețeta consacrată, testată de mai bine de 20 de ani, a doamnei dr. ing. Iuliana Barbu, fondatoarea Farmaciei Naturii, am realizat acest bitter (macerat) nu doar pentru efectele sale dovedite (detoxifiant, antiseptic, tonic hepatic, coleritic și de creștere a vitalității) dar și pentru gustul său deosebit care, consumat ca aperitiv, stimulează pofta de mâncare și digestia.
Plantele certificate bio sunt macerate timp de minim 40 de zile în țuică curată de Ardud (Satu Mare) iar la final am completat cu putin sirop de struguri ca să obținem un gust echilibrat și bun.
Mod de prezentare: sticlă de 250 ml
Ingrediente BIO: salvie, roiniță, cimbrișor, gălbenele, coada calului, nalbă, cicoare, isop, cimbru, busuioc, lavandă, coada șoricelului, mesteacan, sunătoare, tei, sulfină, potbal, talpa gâștei, măghiran, tarhon, păpădie, salcâm, urzică, mușețel, soc, păducel, lumânărică, rostopască, mentă, troscot, crăițe, stejar, salcie.
Contraindicații: sarcină și alăptare
|
|||