Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Informatii
Newsletter

Povestea Biofuture

 

Povestea BIOFUTURE incepe in anul 2014 atunci cand, din dorinta de a beneficia de aroma, nutrientii si gustul legumelor si fructelor romanesti pe toata perioada anului si nu doar in sezonul lor firesc de rodire, am conceput si realizat un deshidrator ce imita, pe cat posibil, conditiile naturale de uscare. Aceasta varianta este cunoscuta drept Biofuture 1.1. Ulterior, pe baza recomandarilor clientilor, am schimbat mici detalii de design insa conceptul care si-a dovedit eficienta in timp a fost pastrat astfel incat oricine poate usca eficient alimente in confortul mediului ambiant de acasa. 

Biofuture este singurul deshidrator ce imita uscarea naturala! 

Nu necesita tratarea produselor pentru a obtine o deshidratare eficienta si pastrare pe termen lung!

In comparatie cu orice alt deshidrator cu ventilatie orizontala existent pe piata, indiferent de producator si marca, deshidratorul Biofuture si-a dovedit suprematia atat prin calitate si eficienta dar mai ales prin calitatea produselor obtinute, conservate pe termen lung fara a fi nevoie de conditii speciale de depozitare (frigider, borcane inchise ermetic etc). In acest moment deshidratorul Biofuture este recunoscut de catre specialisti drept cel mai performant deshidrator de uz casnic si comercial pentru alimente vii (fara distrugerea enzimelor).

Produsele deshidratate Biofuture sunt produse tip "home made” adica realizate cu aceiasi grija si atentie cu care noi le realizam pentru consumul propriu in mod regulat. Aparitia lor pe piata s-a datorat clientilor care le-au solicitat insistent dupa ce le-au gustat la prezentarile si targurile unde am fost prezenti cu deshidratorul nostru. Gustul deosebit este dat nu doar de calitatea deshidratorului ci mai ales a ingredientelor si retetelor folosite. Astfel, la noi nu exista conceptul de produs comercial ci oferim aceiasi calitate a produselor uscate ca si cum ar fi consumate de copiii nostri. Ingredientele de tipul legumelor, fructelor si verdeturilor provin din cele mai curate surse obtenabile si sunt selectate cu atentie, uneori bucata cu bucata. Nu folosim ingrediente degradate, stricate sau maturate artificial. Toate sunt 100% naturale, obtinute in sezonul lor natural de rodire, atunci cand concentratia nutrientilor, vitaminelor si aromelor este maxima. Ele sunt uscate in maxim 48 ore de la culegere/recoltare. 

Dorim sa continuam acest proiect in mod special pentru ca produsele sunt recunoscute ca fiind unice, de exceptie, fara conservanti, gluten, zahar sau alti indulcitori, coloranti sau potentiatori de aroma. Tinand cont de retetele folosite putem spune ca produsele Biofuture sunt hranitoare si terapeutice deopotriva.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si incurajat sa continuam precum si celor care, apreciind calitatea produselor noastre, sprijina productia romaneasca prin cumpararea produselor marca Biofuture.

 


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: RO34989072, Reg.Com: J40/11102/2015