Retetele sunt special concepute pentru deshidratorul Biofuture.
Temperatura de lucru: 38-42 grade
Compozitiile se intind pe foliile de silicon pentru cca 6-8 ore apoi se intorc direct pe sitele de inox si se portioneaza cu ajutorul unei role de taiat pizza. Se mai lasa intre 6 si 12 ore in functie de textura dorita.
In functie de nevoi sau gusturi specifice cantitatile pot varia. De asemenea se pot introduce ingrediente suplimentare.
Va dorim sa va bucurati de produsele unice obtinute!
Crackers din hrisca cu cacao
Hrisca 200gr, Stafide 200gr, Alune/migdale 100gr, Cacao(nibs) 20gr, Tarate Psyllium 10gr
Se hidrateaza hrisca cca 12 ore, alunele/migdalele si stafidele cca 60 min dupa care se blendeaza toate ingredientele.
Crackers din hrisca cu chia
Hrisca 250gr, Migdale 150gr, Chia 100gr, Tarate Psylium 10gr
Se hidrateaza hrisca cca 12 ore, semintele de chia si migdalele cca 30 min. Se blendeaza hrisca impreuna cu migdalele. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se potriveste de condimente dupa gust.
Crackers din in cu patrunjel
In 150gr, Dovleac 300gr, Susan alb 100gr, Patrunjel verde 2 leg
Se hidrateaza inul cca 2-3 ore, semintele de dovleac cca 60 min. Se blendeaza inul impreuna cu 30% din cantitatea de seminte de dovleac. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se potriveste de condimente dupa gust.
Crackers dulci cu ovaz
Banane 200gr (fara coaja), Fulgi de ovaz 300gr, Alune 200gr, Stafide 150gr, Ananas 1 buc
Se hidrateaza alunele si stafidele cca 60 min. Se blendeaza bananele, alunele, stafidele, ananasul si apoi se amesteca cu fulgii de ovaz intr-un bol. Se potriveste de condimente dupa gust.
Crackers din ovaz cu chimen
Fulgi de ovaz 300gr, In 100gr, Chimen 20gr, Susan alb 10gr, Usturoi 3 catei
Se hidrateaza inul cca 2-3 ore. Se blendeaza inul impreuna cu usturoiul si apoi se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se potriveste de condimente dupa gust.