Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Informatii

Picătura de ulei este o marcă Biofuture Carpatia srl.

Sub această marcă producem uleiuri organice cu potențial terapeutic prin presarea la rece, în prese fără componente metalice, a semințelor și plantelor medicinale bio crescute în pământ românesc până când, picătură cu picătură, întreaga bogăție de elemente active ale semințelor și plantelor se regăsesc armonios în produsul finit, uleiurile organice.
Potențialul terapeutic este dat de ingredientele folosite. 

Nu utilizăm extracte, uleiuri esențiale sau macerate, conservanți, potențiatori sau adaosuri de orice fel. Produsul nostru finit este curat, cu adevărat 100% natural.

Combinația de ingrediente dau unicitate fiecarui produs în parte iar împreună, cele trei uleiuri recomandate pentru uz cosmetic reprezintă combinația ideală pentru îngrijirea și/sau vindecarea pielii.

Rezultatele obținute în ultimii doi ani precum și reacțiile primite de la doctorii cu care colaborăm certifică dincolo de analizele de laborator că uleiurile nostre sunt eficiente pe termen lung, reușind chiar să atenueze sau să vindece problemele cauzate de utilizarea produselor cosmetice obișnuite, chiar de marcă.

Uleiul din oregano sălbatic este obținut, cu adevărat, din oregano sălbatic autentic 100%, cules înainte de înflorire, în luna iunie, atunci când potențialul terapeutic este maxim, cu 15-20% mai mare decât în perioada clasică de recoltare, respectiv luna august-septembrie.


» Picătura de ulei

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015