Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Informatii

”Picătura de ulei” este o marcă Biofuture Carpathia.

Uleiurile organice cu potențial terapeutic recomandate pentru ten sunt obținute prin presarea la rece, în prese fără componente metalice, a semințelor și plantelor medicinale bio crescute în pământ românesc până când, picătură cu picătură, întreaga bogăție de elemente active ale semințelor și plantelor se regăsesc armonios, în aceiași proporție, în produsul finit. Potențialul terapeutic este dat de ingredientele folosite. 

Nu utilizăm extracte, uleiuri esențiale sau macerate, conservanți, potențiatori sau adaosuri de orice fel. Produsul nostru finit este curat, cu adevărat 100% natural.

Combinația de ingrediente dau unicitate fiecarui produs în parte iar împreună, cele trei uleiuri presate la rece pentru ten reprezintă combinația ideală pentru îngrijirea și/sau vindecarea pielii.

Rezultatele obținute în ultimii trei ani precum și reacțiile primite de la doctorii cu care colaborăm certifică, dincolo de analizele de laborator, că uleiurile nostre sunt eficiente pe termen lung, reușind chiar să atenueze sau să vindece problemele cauzate de utilizarea produselor cosmetice obișnuite, chiar de marcă.

Uleiurile pentru corp sunt obținute prin macerarea la rece și întuneric a plantelor bio în ulei de orez bogat în vitamina E și acid linoleic. Am ales aveastă variantă întrucât pielea corpului nu este la fel de expusă agenților externi precum fața sau mâinile prin urmare concentrația de ingrediente active nu este neapărat nevoie să fie la fel de mare ca în uleiurilor obținute prin presarea la rece. Aceste uleiuri sunt excelente pentru întreținerea pielii corpului sau pentru masaj. În cazul unor afecțiuni cutanate puteți folosi, cu încredere, uleiurile presate la rece.

Uleiul din oregano sălbatic este obținut, cu adevărat, din oregano sălbatic autentic 100%, cules din bazinul mediteraneean înainte de înflorire, în luna iunie, atunci când potențialul terapeutic este maxim, cu 15-20% mai mare decât în perioada clasică de recoltare, respectiv luna august-septembrie.


» Picătura de ulei

20.00 Lei
Comanda acest produs
Parfum natural
45.00 Lei
40.00 Lei
Comanda acest produs
Ulei de corp din plante bio
390.00 Lei
350.00 Lei
Comanda acest produs
Pachet complet SKINCARE
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015