Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Categorie
Cautare
Informatii

Ulei oregano salbatic (complet nu esențial)

Ulei oregano salbatic (complet nu esențial)

Marca: Biofuture

 

 

Pret: 150.00 Lei / 30 ml

Comanda acest produs

Ulei oregano salbatic (complet nu esențial)


Toate uleiurile produse de noi sunt obținute exclusiv prin presarea la rece (temperatura camerei), blândă, în recipiente fără componente metalice, a semințelor și plantelor medicinale bio până când, picătură cu picătură, întreaga bogăție de elemente active cu potențial terapeutic se regăsesc în aceste uleiuri curate, extravirgine, neprocesate (adică raw vegane).

Așa sunt realizate toate uleiurile noastre: artizanal! Este motivul principal pentru care nu le puteți găsi prin magazine. O sticluță de 30 ml se obține în 18 până la 24 ore de presare continuă. Nu adăugăm nimic altceva. Nici uleiuri esențiale, nici conservanți nici alte ingrediente de sinteză. Sunt pur și simplu 100% naturale.

În ceea ce privește uleiul nostru din oregano sălbatic, ei bine, diferența esențială față de alte produse de pe piață cu aceiași denumire (ulei de oregano) este foarte mare. În primul rând uleiul nostru nu este macerat/infuzat ci presat la rece. În al doilea rând nu este esențial ci complet. Pentru aceasta folosim întreaga plantă, cu excepția rădăcinii - care trebuie să rămână la locul ei ca să ne ofere darul ei și anul următor. Astfel, dacă într-un ulei esențial regăsim o concentrație mare de ulei volatil obținut prin distilare, în uleiul obținut prin presarea la rece regăsim gama completă de ingrediente active ale plantei inclusiv enzimele și uleiul esențial!

Prin urmare, uleiul nostru nu are restricții în utilizare (intern sau extern) și se folosește nediluat beneficiind în acest fel de întregul complex de elemente active. Sigur, personal nu încurajez cura prelungită la copiii sub 7 ani pentru simplul motiv ca aceștia au sistemul imunitar în dezvoltare iar consumul regulat poate duce la o dependență, ceea ce înseamnă că la nevoie corpul va cere oregano în loc să apeleze la propriul sistem imunitar. Asta nu înseamna că nu poate fi folosit ocazional, mai ales atunci când semnele unei răceli/viroze/gripe își fac simțită prezența.

O altă caracteristică a uleiului nostru de oregano sălbatic este aceea că folosim plante culese din mediul lor natural, sălbatic unde pH-ul solului (de fapt pietrei) este mai mare de 8,7! De aceea nu putem regăsi aceleași proprietăți terapeutice la o plantă de organo sălbatic crescut în alt sol (aclimatizat). În plus, planta de oregano folosita de noi este culeasa în luna iunie, înainte de înflorire. De ce? Pentru că potențialul terapeutic al plantei este cu cca 15% mai mare decât toamna, când se culege în mod curent. După ce veți încerca oregano-ul nostru veți vedea diferența.

Potențialul terapeutic al uleiului nostru de oregano sălbatic autentic (dovedit în ultimii trei ani) este:
- antiviral, antibacterian, antifugal, antibiotic natural
- este eficient împotriva unei game largi de virusuri, bacterii și paraziți inclusiv candida, giardia duodenalis, e-coli, klebsiella pneumoniae, salmonela enterica, staphylococcus aureus
- este eficient și în cazul infecțiilor urinare și prostatită
- este eficient in cazul gingivitelor, înțepăturilor, infecțiilor cutanate și rănilor purulente
- calmează aproape instantaneu tusea convulsivă
- este un bun adjuvant în tratarea alergiilor
- consumat preventiv (1-2 pic dimineața sau seara) asigură întărirea imunității


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015