Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Informatii

Vindecarea Reconectivă reprezintă un mijloc prin care ne putem reface legăturile optime între toate structurile noastre - începând cu cele subtile până la cea fizică - și apoi între acestea și întregul Univers cu legile sale de existență. Fie că suntem credincioși - indiferent de religie, fie că suntem atei, starea noastră de grație se poate redobândi fără condiționări doar prin cooperare directă cu Sursa. 

De obicei asociem starea de boală cu un disconfort în structura fizică numai că până să ajungă acolo dizarmonia a pornit dintr-una din structurile subtile, cunoscute ca fiind cele responsabile de latura spirituală a vieții. De aceea, reconectarea cu Sursa informațiilor și luminii cunoscute ca fiind vindecătoare poate avea rezultate spectaculoase nu neapărat prin soluționarea problemei urgente pentru care care apelăm la un practician de Vindecare Reconectivă ci mult mai mult de atât, cu efecte pe termen lung. Sigur că depinde în continuare de noi ce alegem să manifestăm, dacă primim și acceptăm informațiile și oportunitățile și le integrăm în viața noastră sau le respingem în continuare manifestându-ne după aceleași tipare care ne-au adus în această situație. 

Orice tehnică și procedură de vindecare are un rezultat vizibil numai că în cazul Vindecării Reconective vindecarea se produce pe toate structurile iar rezultatele se văd inclusiv pe termen lung.

Vindecarea Reconectivă o poate face oricine și oricând numai că, rătăcind pe drumul vieții, uneori nu doar că nu ne amintim cum să o facem dar ajungem într-o stare în care ne este aproape imposibil să ne manifestăm, știți, ca atunci când mergem la doctor când nu mai putem de durere. 
Astfel, practicianul de Vindecare Reconectivă facilitează reconectarea cu, să spunem, acele frecvențe optime, ca atunci când acordăm un aparat de radio pe postul potrivit. 

Vindecarea Reconectivă nu este o tehnică și nici o terapie căci nu implică nici proceduri specifice și nici tratamente sau atingeri. Cea mai mare provocare pentru un practician este tocmai de a nu pune nimic de la el, nici măcar prin gând. Atenția este cea care armonizează și reconectează și nu intenția, ca în oricaror alte tehnici de vindecare. Cu alte cuvinte practicianul ce facilitează această conexiune nu intervine cu absolut nimic, nu pune nimic de la el.

Uneori rezultatele sunt imediate, absolut miraculoase în plan vizibil, material. Alteori rezultatele se văd în timp, prin revelarea tiparelor, deschiderea unor uși și închiderea altora pe drumul vieții etc. Niciodată însă Vindecarea Reconectivă nu a fost inutilă sau fără rezultate. Singurul lucru care ne poate face să nu vedem asta este așteptarea unui anumit rezultat. Această condiționare este și ea, în sine, o lecție!

Nu contează dacă credeți sau nu, dacă aparțineți unei categorii sociale sau a alteia, nu contează vârsta și nici problema de sănătate căci nu sunteți doar trupul vizibil ci cu mult mai mult de atât, un suflet ce a îmbrăcat vremelic o haină materială. 

Vindecarea Reconectivă nu înlocuiește tratamentul sau recomandarea medicului căci acesta știe cel mai bine cum să trateze trupul. Vindecarea Reconectivă vine să completeze, se adresează tuturor structurilor și nu doar celei materiale.

De regulă, celor care nu au mai beneficiat de o Vindecare Reconectivă le recomand trei ședințe în trei zile consecutive. O nouă sesiune se poate face după circa un an pentru că trebuie să lăsăm timp ca darul să se așeze și efectele să se facă simțite. Sigur, dacă între timp apare o situație neprevăzută puteți apela punctual pentru aceasta. 

Practica a demonstrat că eficiența facilitării nu depinde de distanță pentru că deși informațiile și lumina au o componentă energetică, nu aceasta este esența. Personal facilitez doar la distanță deși sunt conștient că existența unui cabinet fizic oferă mai multă credibilitate. Pe de altă parte mediul de acasă al fiecăruia oferă o stare de confort și relaxare mai mare. Ținând cont ca distanța nu are niciun aport în această facilitare puteți să solicitați o ședință și pentru persoane dragi aflate oriunde pe glob. Nu este nevoie de nicio poză sau detalii despre beneficiar, doar dorința dumneavoastră și acordul persoanei, dacă și-l poate exprima. 

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau doriți să faceți o programare mă puteți suna la 0748 010 306 (Cezar Proca).


» Vindecare reconectivă

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015