Inchide

biofuture.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Antet Prima pagina
Categorie
Cautare
Informatii

Reconnective Healing (RH) sau Vindecarea Reconectivă este o metodă unică de vindecare energetică ce nu folosește tehnici, proceduri, echipamente, ritualuri, substanțe sau un anumit mediu. 

Funcționează la distanță uneori chiar mai eficient decât în prezență fizică (beneficiarul se simte mai relaxat și confortabil în mediul propriu) și se poate aplica pe tot ceea ce este viu.

Este documentată științific și recunoscută că facilitează progrese în toate domeniile vieții (ex: echilibrare fizică și emoțională, claritate mentală, progresul vieții în general, evoluție spirituală etc).

Vindecarea reconectivă utilizează un spectru de frecvențe larg ce cuprinde toate benzile utilizate de toate celelalte tehnici și proceduri de vindecare energetică cunoscute. Este documentat că repară ADN-ul deteriorat într-o perioadă scurtă și face și actualizarea la zi (pentru momentul ”acum”).

Vindecarea reconectivă echilibrează ce este necesar nu neapărat ceea ce dorește beneficiarul sau crede acesta că are nevoie căci dorința este deseori diferită de nevoile personale. Condiționarea de către beneficiar blochează eficiența vindecării și primirii darurilor potrivite.

În toate tehnicile de vindecare energetică, practicantul accesează un spectru de frecvențe și îl dirijează către pacient, către acele zone percepute că ar necesita vindecare. În cazul Vindecării reconective practicianul nu dirijează nicio energie către beneficiar astfel că nu ”amprentează”, nu condiționează și nici nu limitează procesul sau aria de vindecare. Practicianul de Vindecare reconectivă nu este un canal, ca în celelalte tehnici de vindecare energetică, ci este un catalizator în prezența căruia se inițiază vindecarea. Energia nu este direcționată spre o anumită zonă și nici nu urmărește un anumit rezultat. Între practician și beneficiar se creează o conectare cuantică (două molecule separate în spațiu și timp păstrează capacitatea de a comunica și schimba instantaneu informații atunci când sunt în rezonanță).

Vindecarea reconectivă este adesea instantanee și tinde să dureze toată viața. Beneficiile raportate urmare a ședințelor de Vindecare reconectivă sunt:

- fizic: dispariția afecțiunilor ereditare, cancere, surditate, orbire, boli ale sistemului osos, probleme de piele, psihoză, autism
- emoțional: diminuarea sau eliminarea furiei, frustrării, depresiei, nefericirii, anxietății, atacurilor de panică
- spiritual: detașare, scopul vieții, bucuria de a trăi, dorința de a evolua

- conștientizarea extinsă a sinelui interior și a adevăratelor nevoi
- pace interioară, conectarea interumană și cu tot ceea ce există, stare de bine și echilibru, acceptarea de sine (stimă și încredere)
- inspirație, creativitate, abilități noi sau activarea celor latente
- sincronicitățile devin evidente și conștientizarea lor este mai ușoară
- creșterea puterii de schimbare (scade rezistența)
- răspuns instinctual mai accentuat
- claritate mentala
- armonizarea relațiilor, atenuarea sau chiar rezolvarea problemelor intime
- îmbunătățirea comunicării
- îmbunătățirea acceptării (nu mai avem nevoie să știm ”de ce”) 

Personal facilitez ședințele de Vindecare reconectivă exclusiv la distanță. Puteți solicita una până la trei ședințe pentru dumneavoastră sau pentru cineva apropiat, drag sau în nevoie momentană.

Prețul unei ședințe este de 333 lei.

Pentru programări puteți suna la 0748 010 306.


» Vindecare reconectivă

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de BIOFUTURE CARPATHIA S.R.L., CIF: 34989072, Reg.Com: J40/11102/2015